🔸Ελαιόλαδο: πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.
🔸Μέλι/βασιλικός πολτός: αντιμικροβιακές και αντικαρκινικές ιδιότητες με μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών ουσιών.
🔸Ρόδι: μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες με αντιγηραντικές και αντικαρκινικές ιδιότητες, υψηλά επίπεδα βιταμίνης C.
🔸Αμύγδαλα/Καρύδια/Φιστίκια Αιγίνης: πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο και «καλά» λιπαρά οξέα.
🔸Μαστίχα Χίου: εξαιτίας της μεγάλης περιεκτικότητας σε πολυφαινόλες και τερπένια παρέχει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση.
🔸Κράνα: πηγή βιταμίνης C και καλίου με τις περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες από κάθε άλλο φρούτο.